Leeftijdscheck


Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.


JA, IK BEN 18 JAAR OF OUDER
NEE

over Alwijn

Over Alwijn

Alwijn Slijterij Wijnerij heeft op 27 augustus 2012 de deuren geopend, en hiermee is een lang gekoesterde droom werkelijkheid geworden.Vinoloog en eigenaar Alwin Prenger opgegroeid in Sappemeer is sinds 1998 werkzaam in de wijnhandel bij een aantal bedrijven varierend van groothandel tot kleinschalige speciaalzaken.  En bij die bedrijven is de basis gelegd voor de uitstraling,service en kwaliteit die Alwijn Slijterij Wijnerij  nastreeft. Namelijk de verkoop van een gevarieerd aanbod Speciaalbieren,met bijvoorbeeld de heerlijk abdijbieren van St.Feuillien.

Een zeer ruim en boeiend assortiment Gedistilleerd met een concurrerend prijsniveau. Wij verkopen ondermeer de zeer hoog gewaardeerde distillaten van Zuidam uit Baarle-Nassau

Maar de trots van Alwijn Slijterij Wijnerij zijn de ruim 300 zeer zorgvuldig geselecteerde Wijnen uit de bekende wijnstreken,bijvoorbeeld Domaine Michaud uit de Touraine in het Loire gebied. Maar ook uit de kleinere en minder bekende gebieden,zoals Herdade de Rocim uit Alentejo in Portugal. Het wijnassortiment is altijd in beweging en zal in de toekomst nog zeker gaan groeien.  

 

 

 

Proeverijen en Cursussen

U kunt bij Alwijn Slijterij Wijnerij terecht voor diverse proeverijen, bier,whiskey, cognac en natuurlijk wijnproeverijen op locatie of in de winkel. Ook kunnen er in overleg Wijn-Spijsproeverijen worden georganiseerd, erg leuk voor een bedrijfsuitje of gewoon met vrienden of familie.

Informeer naar de diverse mogelijkheden op info@alwijn.nl of vraag ernaar in de winkel.